Go to account settings

Slideshow Items

KOFFIE BROWN LABEL

€17,95
Op voorraad
  • Ervaar de verrukkelijke smaak van onze "Brown Label Medium Dark" koffie, een ware traktatie voor de liefhebbers van volle koffie met een krachtige afdronk. Deze koffie biedt een perfecte balans tussen een robuuste intensiteit en een verfijnde smaak, waardoor elke slok een genot is.

    Met een zorgvuldig samengestelde blend van 70% Arabica en 30% Robusta bonen, brengt deze koffie een unieke mix van karakteristieke eigenschappen naar voren. Bij elke slok proef je de rijke en volle body, die wordt aangevuld met een subtiel bitterzoete ondertoon.

    De "Brown Label Medium Dark" koffie onthult zijn ware essentie met mooie pure chocoladetonen die het smaakprofiel verrijken. Het is als een heerlijk samenspel van aroma's die je zintuigen prikkelen en je laten genieten van een moment van puur genot.

    Deze koffie is speciaal gebrand om een stevige bite te bieden, waardoor elke kopje een bevredigende ervaring wordt. De volle krachtige afdronk blijft nog even hangen, waardoor je het genot van deze koffie langdurig kunt koesteren.

    Proef de harmonie van de "Brown Label Medium Dark" koffie en laat je verleiden door zijn karaktervolle smaak. Een perfecte keuze voor liefhebbers van koffie die een bevredigende en rijke ervaring willen beleven.

No reviews yet

Add yours

Your Cart — 0

You cart is currently empty

Inloggen