K E E P U S I N M I N D

Maatpak

De maatpak specialist van Harderwijk.

Een maatpak geeft net dat beetje meer.

Velen denken dat een maatpak alleen bestemd is voor mensen met een lastige pasvorm. Niets is echter minder waar. Een maatpak zit eigenlijk altijd mooier. Niet alleen door de afwerking tot in de details, maar vooral de mogelijkheid om kleine oneffenheden, die bijna ieder mens heeft, aan te passen. Immers, geen mens is hetzelfde.

Bij de maatpakken van Inmind bepaalt u zelf het model en de uitvoering. Wilt u een strak Italiaanse gesneden model of liever een wat meer traditionele uitstraling. De keuze is aan u. Omdat het aantal varianten en opties haast onuitputtelijk is krijgt u altijd het pak of het jasje waar u zich prettig bij voelt. Uw Personal Tailor begeleidt het keuzeproces en vertaalt uw wensen naar de stijl die u wilt uitstralen.

Werkwijze

Na de stofselectie worden uw maten nauwkeurig opgenomen met behulp van speciale pasmodellen. Daardoor zien wij direct welke aanpassingen nodig zijn om tot een perfecte pasvorm te komen. En u voelt meteen al of het prettig en comfortabel zit. Wilt u hogere zakken of een ruimer manchet voor de pols waar u uw horloge draagt? Geen probleem. Alles is mogelijk.

De volgende stap is het kiezen van de elementen. Het model, de zakken, de voering, de stiksels, de knopen en vele andere zaken als het gaat om pakken, jasjes en broeken. En natuurlijk kunt u ook uw lievelingskleding meenemen om ons te laten zien wat uw specifieke wensen zijn.

Onze levertijden

Geduld is een schone zaak. Maar ook bij maatwerk mag u duidelijke afspraken maken over de levertijd. Voor overhemden is de levertijd 2 weken. En voor de pakken, maatschoenen en overige maatkleding is de levertijd z'n 6 weken.

Bij Inmind heb je de keuze uit meerdere prijscategorieën. Hiervoor werken we nauw samen met de meest gerenommeerde stoffen huizen uit Italië als Drago en Carnet. Een maatpak is al verkrijgbaar vanaf € 599,- afhankelijk van de stofkeuze van de mooiste Italiaanse stoffen van o.a. Guabello, Fratelli Tallia di Delfino, Tessuti di Sondrio, Emanuel Ungaro en Drago.

Wij stimuleren diegene die een eigen look willen creëren. Persoonlijkheid verweven in uw style is een mooi doel. Een maatpak is de manier om dit te bereiken. Als totaal aanbieder voor het creëren van uw eigen style, zorgen wij ervoor dat u genoeg combineer mogelijkheden hebt. Daarom ambiëren wij een breed assortiment aan stoffen. Met momenteel keuze uit meer dan 2500 stoffen zijn wij aardig op weg.

Bel gerust voor meer informatie :0341-260829

 

maatpak inmind Bertrand

 

 

MAATPAK HARDERWIJK