K E E P U S I N M I N D

Maatschoenen

Het beste van Greve maatschoenen voor u verenigd

De geklede herenschoen speelt een steeds belangrijkere rol in het modebeeld van vandaag. Niet alleen moet uw schoen aan alle comfort- en kwaliteitseisen voldoen, hij kan en mag ook een weerspiegeling zijn van uw persoonlijkheid en de ‘mood’ waarin u zich bevindt.

Samen met enkele geselecteerde speciaalzaken biedt Greve u de mogelijkheid om precies dìe schoen samen te stellen, die perfect aansluit op uw wensen. U kiest zelf de combinatie van model, materiaal, zool en kleur. Uw intitialen of speciale datum benadrukken die persoonlijke keuze. 
Voor welke gelegenheid u ook kiest, u bent van één ding verzekerd: deze ambachtelijk gemaakte kwaliteitsschoen inclusief bijpassende riem van Greve past helemaal bij u.

Passie voor schoenen

Alle ruim 300 handelingen die nodig zijn om uw Greve te maken, zitten vol passie en toewijding van onze schoenmakers. Handgesneden uit het beste kalfsleer, afgeschuind om verdikkingen op de naden te voorkomen en dubbel gestikt. Gemaakt volgens de Greve Goodyear Flex methode, welke garant staat voor draagcomfort, souplesse en een lange levensduur.

greve zwart gesp

Ieder paar is uniek

De lederen bovenzijden van de Barolo komen uit hetzelfde stuk kalfshuid en worden per paar hand- matig ingekleurd. Daardoor is geen enkel paar hetzelfde. Kiest u voor een lederen “upper” van de Barolo, dan bent u dus zeker van een uniek paar.

De finish op basis van bijenwas garandeert een langdurige bescherming van het leer. Uitborstelen met paardenhaar tenslotte, geeft een diepe, volle glans. Welke Barolo past het best bij uw persoonlijke stijl?
De Barolo is verkrijgbaar als lage gesp- of veterschoen en als boot. Modern, wat klassieker of zelfs casual chique; de keuze is geheel aan u.

Elk model is verkrijgbaar met een volledig lederen zool, of een gedeeltelijk met rubber ingelegde lederen zool. De Greve Barolo zit gegarandeerd als gegoten aan uw voet. Uw Greve partner beschikt over een complete doorpas-serie in alle beschikbare maten.

greve rood

Greve Barolo pakket

U ontvangt de Greve Barolo’s in een luxe doos, inclusief bijpassende riem, een extra paar veters en schoenlepel. Voor de optimale bescherming van de schoenen –thuis en op reis- zijn daar speciale, katoenen schoenzakjes en een verzorgende crème aan toegevoegd.

greve doos

Voor uzelf of als een bijzonder cadeau:
een gepersonaliseerd paar Greve schoenen om jarenlang met plezier te dragen.