Go to account settings

Slideshow Items

Lichtblauwe katoenen herensokken 100-197

€16,95
Op voorraad
 • Deze lichtblauwe katoenen herensokken zijn van het merk Carlo Lanza en zijn door een ambachtelijk familiebedrijf in Italië gemaakt. De stoffen zijn geselecteerd met veel aandacht voor kwaliteit en duurzaamheid.

  De klant heeft geholpen de meest optimale herensokken te ontwerpen

  Alvorens deze katoenen sokken te laten produceren in Italië zijn ze eerst uitvoerig getest door een klantenpanel. Het gaat tenslotte om de details. Met enkele tips van het klantenpanel is de sok nog verder geperfectioneerd. Zo zijn alle sokken iets langer gemaakt op de kuit en is er extra elasthan in verwerkt zodat de sokken niet afzakken.

  Daarna is er gestart met de inkoop van het garen bij een grote garenfabrikant in Noord Italië. De gekozen katoensoort is Egyptisch katoen dat tot de mondiale top behoort. Het voelt zacht aan, maar is toch zeer sterk en kleurvast.

  Vervolgens gaat het garen naar de fabriek in Italië. Hier worden de herensokken eerst met behulp van een machine vervaardigd, waarna de finishing touch met de hand wordt gedaan. Op deze manier voel je geen vervelende naad bij de teen.

  Voordat de sokken het atelier verlaten naar Nederland wordt iedere sok ook nog eens gestreken. Alles om ervoor te zorgen dat jij als klant een topproduct ontvangt!

No reviews yet

Add yours

Your Cart — 0

You cart is currently empty

Inloggen