K E E P U S I N M I N D

ATELIER REBUL

ATELIER REBUL

Atelier Rebul is dé expert in parfums, huid- en lichaamsverzorging en combineert al meer dan 124 jaar hun farmaceutische kennis met Arabische essentiële oliën. Alle producten zijn van natuurlijke oorsprong en volledig parabeenvrij. Atelier Rebul specialiseert zich al meer dan een eeuw in sublieme formules die aan de hoogste eisen van individuele behoeften voldoen.

Laat je verrassen door de warme, kruidige geur op basis van vanille, amber, ceder patchouli en sandalwood die zacht overvloeit naar topnoten van violet, jasmijn en zwarte orchidee. Onze Istanbul Collectie gaat niet onopgemerkt aan jou voorbij en zal ongetwijfeld indruk maken. Het is dan ook niet zomaar onze bestseller van Atelier Rebul.

 

 

block
block
Min: €0 Max: €75

ATELIER REBUL PERA GEURSTOKJES

Onze essentiële collectie. Ontdek de mysterieuze ontmoeting tussen het Oosten en het Westen in deze Pera Geurstokjes 120 ml. De houten stokjes absorberen de geur van de speciale mengeling met essentiële oliën en verspreiden deze in de lucht. Onze geuren g

€35,00

ATELIER REBUL PATCHOULI D'OR EAU DE COLOGNE

Het is niet alleen een patchouli-geur, maar ook een oosters boeket, een mix van donker hout en heldere bloemen zoals jasmijn en roos. Deze geur bevat de donkerste, kostbaarste houtsoorten, namelijk oud en patchouli. De dierlijke tonen van de oud worden

€35,00

ATELIER REBUL BERGAMOT & PATCHOULI 50 ML EAU DE PARFUM

Verfrissende bergamot, kruidige patchoeli en houtaroma’s mengen zich in deze Bergamot & Patchouli 50ml Eau de Parfum tot een frisse, oosterse geur.

€35,00

ATELIER REBUL VETIVER 50ML EAU DE PARFUM

Het authentieke handelsmerk van de echte gentleman. Het unieke, houtachtige aardearoma van vetiver vermengt zich met warme gember en aromatische bergamot tot een onvergetelijke geur.

€35,00

ATELIER REBUL BLACK ORCHID 50ML EAU DE PARFUM

In deze Black Orchid Parfum vermengen zwarte orchideeën zich met oranjebloem en osmanthus tot de geur van een weelderige bloementuin. Door de aanvullende toetsen van warme amber, zoete vanille en houtachtige muskus is het geheel absoluut uniek en hypnotis

€35,00

ATELIER REBUL ROSE OUD 50ML EAU DE PARFUM

De Rose Oud 50 ml Eau de Parfum voor Vrouwen combineert rozen met een intens saffraanaroma, fruit en houtachtige oud. Het resultaat is een overweldigende oosterse geur.

€35,00

ATELIER REBUL PERA HANDZEEP

Onze essentiële collectie. Ontdek de mysterieuze ontmoeting tussen het Oosten en het Westen in deze Pera Handzeep 250ml. De rijke formule van deze vloeibare zeep werkt zeer hydraterend en voedend.

€15,00

ATELIER REBUL 1895 DOUCHEGEL

Onze essentiële collectie. De 1895 Douchegel 250ml waarvoor we inspiratie haalden uit ons verleden als apotheek sinds 1895. De douchegel reinigt de huid zacht en heeft een kalmerende werking.

€15,00

ATELIER REBUL NOBLE BOUQUET 50 ML EAU DEPARFUM

De Noble Bouquet 50 ml Eau de Parfum voor Vrouwen combineert bloemige, fruitige en houttoetsen tot een nostalgische, romantische geur.

€35,00

ATELIER REBUL OUD NOIR 100 ML EAU DE COLOGNE

Het kostbare symbool van het oosten is oud … Oud is een zeldzaam en kostbaar hout met een unieke geur. Mystieke en sensuele, oude olie is gemaakt van het donkere, harsachtige kernhout dat zich vormt in Aquilaria-bomen. Dit mystieke en nobele materiaal, ge

€35,00

ATELIER REBUL FLOWER FUSION GEURKAARS

De Flower Fusion Geurkaars maakt deel uit van de My Home Exclusive-collectie. Deze kaars heeft een heerlijke bloemengeur met een vleugje muskus.

€25,00

ATELIER REBUL PERA 12 ML EAU DE PARFUM

Onze essentiële collectie. De rijke kruidentoetsen in het hart van deze collectie, gemengd met rozen, patchoeli en zuivere amber, vormen samen een interessante, unieke geur.

€15,00

ATELIER REBUL PERA 125 ML EAU DE PARFUM

Onze essentiële collectie. Ontdek de mysterieuze ontmoeting tussen het Oosten en het Westen in de Pera 125ml Eau de Parfum. De rijke kruidentoetsen in het hart van deze collectie, gemengd met rozen, patchoeli en zuivere amber, vormen samen een interessant

€75,00

ATELIER REBUL WOOD EAU DE PARFUM

De houtachtige geuren van deze Wood Parfum bestaan uit sandelhout, ceder en patchoeli verweven zich met frisse bergamot, geurige lavendel en kruidige kardemom tot een oosters geheel.

€35,00

ATELIER REBUL HEMP LEAVES GEURSTOKJES

De rijke geur van de Hemp Leaves Geurstokjes is geïnspireerd door hennepbladeren. Het heeft een vleugje wierook en oud en wordt omhelsd door tabaksbladeren en warme harsnoten.

€35,00

ATELIER REBUL 1895 GEURSTOKJES

Onze essentiële collectie. De 1895 Geurstokjes 120ml waarvoor we inspiratie haalden uit ons verleden als apotheek sinds 1895. Deze geur uit onze collectie 1895 is verfrissend en geeft energie met zijn topnoten van bergamot, hart van rabarber en basis van

€35,00