K E E P U S I N M I N D

10 FEET

10 FEET

OVER 10 FEET

Kleding van het merk 10 FEET is niet eenduidig te omschrijven. Het is een label voor de mode bewuste vrouw, die hebberig wordt van zorgvuldig gemaakte en originele kledingstukken. Want hoe uitgesproken ieder kledingstuk ook is, het voegt zich toch naar het type vrouw dat het draagt. De 10 FEET-vrouw is een vrije geest met een moeiteloos coole stijl en een rauw randje. Ze durft haar eigen weg te gaan met een positieve en zelfverzekerde energie. De vrouw die 10 FEET koopt wil opvallen maar op een acceptabele manier.

HET MERK
10 FEET is een internationaal merk dat tijdloze en eigentijdse stijlen ontwerpt die uw uiterlijk een fijne chique flair geven. Koele en opvallende stijlen die voor het dagelijks leven werken, zijn onze focus. Onze liefde voor unieke details, prachtige versieringen en een rauw randje zijn consistent in onze collecties. Zoals elke vrouw in Amsterdam willen we de vrijheid van beweging in elk kledingstuk behouden zonder onze stijl in gevaar te brengen.
Elke collectie biedt een compleet assortiment mode-essentials waardoor vrouwen een garderobe krijgen die gevuld is met alles wat ze nodig hebben om voor elke gelegenheid, dag of nacht weer geweldig tevoorschijn te komen. 10 FEET ontwerpt vier keer per jaar een ready-to-wear collectie, samen met een geselecteerde verzameling accessoires die de look en styling weerspiegelen.

HOOFDKANTOOR
Het elegante bakstenen gebouw buiten Amsterdam vormt de prachtige omgeving voor het 10 FEET hoofdkwartier, met een interieur dat hetzelfde charmante ontwerp als het merk weerspiegelt. Het Nederlandse designermerk is in 1999 opgericht en is sindsdien uitgegroeid tot een label met fans over de hele wereld. Alle afdelingen zijn onder één dak geplaatst, die als één in dit levendige, ontwerpgedreven bedrijf functioneert.

Alle 10 FEET-collecties worden in huis ontwikkeld, ondersteund door grafisch ontwerp, styling en productieafdeling. Samen met het management, logistiek, verkoop, branding en bedrijfsgroepen die de wereldwijde blootstelling en expansie overzien, hebben we een resultaat gecreëerd dat een unieke synergie en creatieve puls is die u kunt voelen in een bedrijf dat zich meer voelt als een familie.

10 FEET VISIE
Wij streven ernaar een modemerk te zijn dat zich succesvol aansluit bij de spectaculaire wereld van de mode. Een merk dat vrouwen met trots dragen ene producten die rijk zijn aan details en van hoge kwaliteit zijn.

10 FEET STAAT VOOR:

Creativiteit
Wij handelen met moed en nieuwsgierigheid door voortdurend de unieke technieken die beschikbaar zijn in de industrie te proberen, terwijl wij trouw blijven aan onze stijl.

Integriteit & Efficiëntie
Wij verbinden ons ertoe om de hoogste normen te handhaven. Wij zijn gedreven door het verlangen om op de juiste manier de juiste dingen te doen op de juiste tijd. We streven ernaar een stap vooruit te blijven en altijd een plan B te hebben.

Passie  
Acties spreken luider dan woorden. We blijven trouw aan onze overtuigingen en voeren ze uit. Onze liefde voor het merk wordt uitgedrukt in onze producten en het bedrijf. Deze liefde wordt weerspiegeld in hoe het bedrijf handelt tegen het personeel, klanten en potentiële klanten.
We geven nooit op en reageren op veranderingen met positieve energie, vertrouwen en vastberadenheid.

Teamwork
We werken samen en luisteren naar elkaar, bereiken consensus en ondersteunen groepsbeslissingen. Omdat we samen werken aan onze bedrijfsdoelen, is er sprake van een goed teamwork dat er elk seizoen weer in slaagt een prachtige collectie te creëren.

In style we trust

- 10 FEET

block
block
Min: €0 Max: €200

10 FEET 850035 PETROL

Deze luxe getailleerde broek is voorzien van fake pockets details aan de voorkant en is vervaardigd in stretch satijn met bloemenprint. 97% Polyester, 3% Spandex

€119,00
10 FEET 850030 BLACK
Uitverkocht

10 FEET 850030 BLACK

Fine knitted pullover with lurex and special pleated puff sleeve valt ruim 67% Viscose, 20% Nylon, 13% Lurex

€99,00

10 FEET 850009 FUCHSIA

Deze heerlijk zachte pullover is een echte eye catcher, voorzien van multi color strepen, met ballon mouwtjes en een ronde hals. 32% Kid Mohair, 28% Merino Wool, 40% Nylon

€139,00
10 FEET 850010 PINE GREEN
Uitverkocht

10 FEET 850010 PINE GREEN

Dit luxe vest is vervaardigd in een luxe mohairmix. Uitgevoerd met pofmouwen, goude knoopjes, strikkraag en lurex details. 32% Kid Mohair, 28% Merino Wool, 40% Nylon

€149,00

10 FEET 850008 AUBERGINE

Dit westers geïnspireerde, korte, kunstleren rokje is voorzien van een nep knoopsluiting, zakken en riem, je kan het rokje sluiten aan de achterkant doormiddel van een rits. 100% PU

€89,00
10 FEET 850008 DEEP FOREST
Uitverkocht

10 FEET 850008 DEEP FOREST

Dit westers geïnspireerde, korte, kunstleren rokje is voorzien van een nep knoopsluiting, zakken en riem, je kan het rokje sluiten aan de achterkant doormiddel van een rits. 100% PU

€89,00