BEST TAILOR IN TOWN

Maatpak

De Maatpak specialist van Harderwijk.

Een maatpak geeft net dat beetje meer.

Velen denken dat een maatpak alleen bestemd is voor mensen met een lastige pasvorm. Niets is echter minder waar. Een maatpak zit eigenlijk altijd mooier. Niet alleen door de afwerking tot in de details, maar vooral de mogelijkheid om kleine oneffenheden, die bijna ieder mens heeft, aan te passen. Immers, geen mens is hetzelfde.

Bij de maatpakken van Inmind bepaalt u zelf het model en de uitvoering. Wilt u een strak Italiaanse gesneden model of liever een wat meer traditionele uitstraling. De keuze is aan u. Omdat het aantal varianten en opties haast onuitputtelijk is krijgt u altijd het pak of het jasje waar u zich prettig bij voelt. Uw Personal Tailor begeleidt het keuzeproces en vertaalt uw wensen naar de stijl die u wilt uitstralen.

Werkwijze

Na de stofselectie worden uw maten nauwkeurig opgenomen met behulp van speciale pasmodellen. Daardoor zien wij direct welke aanpassingen nodig zijn om tot een perfecte pasvorm te komen. En u voelt meteen al of het prettig en comfortabel zit. Wilt u hogere zakken of een ruimer manchet voor de pols waar u uw horloge draagt? Geen probleem. Alles is mogelijk. Desgewenst maken we een afspraak met u in de winkel.

De volgende stap is het kiezen van de elementen. Het model, de zakken, de voering, de stiksels, de knopen en vele andere zaken als het gaat om pakken, jasjes en broeken. En natuurlijk kunt u ook uw lievelingskleding meenemen om ons te laten zien wat uw specifieke wensen zijn.

Onze levertijden

Geduld is een schone zaak. Maar ook bij maatwerk mag u duidelijke afspraken maken over de levertijd. Voor overhemden is de levertijd 2 weken. En voor de pakken, maatschoenen en mantels en overige maatkleding is de levertijd 4 a 5 weken.

 

Voor de stoffen selectie van Brioni, Corneliani, Armani, Zenga, Boss, etc. hanteren wij prijzen v. a. 499,-

Bel gerust voor meer informatie :0341-260829

 

maatpak inmind Bertrand

 

MAATPAKKEN HARDERWIJK

 

 

 

 

Stof

De stof is het eerste wat je ziet aan jouw maatpak en bepaalt de uitstraling en identiteit. In de winkel vinden we meer dan z’n 2500 verschillende stoffen van allerlei materialen en dessins. De keuze wordt je niet bepaald makkelijk gemaakt maar de personal tailor begeleidt het keuzeproces en vertaalt jouw wensen naar de stijl die jij wilt uitstralen. Onze Italiaanse leveranciers, zoals Loro Piana, Guabello en Ermenegildo Zegna, beschikken over de nieuwste kleuren, ruiten en dessins. Van alle stoffen zijn stalen aanwezig in onze winkel, voor jouw om te zien en te voelen.

 Hiervoor werken we nauw samen met de meest gerenommeerde stoffenhuizen als Dragol en Carnet

 

Ga jij trouwen? Dan ben je bij de best tailor in town aan het juiste adres.....