Maatpakken Harderwijk

 

Een maatpak geeft net dat beetje meer

Velen denken dat een maatpak alleen bestemd is voor mensen met een lastige pasvorm. Niets is echter minder waar. Een maatpak zit eigenlijk altijd mooier. Niet alleen door de afwerking tot in de details, maar vooral de mogelijkheid om kleine oneffenheden, die bijna ieder mens heeft, aan te passen. Immers, geen mens is hetzelfde.

 

Bij de maatpakken van Inmind bepaalt u zelf het model en de uitvoering. Wilt u een strak Italiaanse gesneden model of liever een wat meer traditionele uitstraling. De keuze is aan u. Omdat het aantal varianten en opties haast onuitputtelijk is krijgt u altijd het pak of het jasje waar u zich prettig bij voelt. Uw Personal Tailor begeleidt het keuzeproces en vertaalt uw wensen naar de stijl die u wilt uitstralen.

 Werkwijze

Na de stofselectie worden uw maten nauwkeurig opgenomen met behulp van speciale pasmodellen. Daardoor zien wij direct welke aanpassingen nodig zijn om tot een perfecte pasvorm te komen. En u voelt meteen al of het prettig en comfortabel zit. Wilt u hogere zakken of een ruimer manchet voor de pols waar u uw horloge draagt? Geen probleem. Alles is mogelijk. Desgewenst maken we een afspraak met u in de avonduren in de winkel.

De volgende stap is het kiezen van de elementen. De boorden, de manchetten, de knopen en de stiksels van uw blouses of overhemden. Het model, de zakken, de voering, de stiksels, de knopen en vele andere zaken als het gaat om pakken, jasjes en broeken. En natuurlijk kunt u ook uw lievelingskleding meenemen om ons te laten zien wat uw specifieke wensen zijn.

Onze levertijden

Geduld is een schone zaak. Maar ook bij maatwerk mag u duidelijke afspraken maken over de levertijd. Voor overhemden is de levertijd 2 weken. En voor de pakken, mantels en overige maatkleding is de levertijd 4 a 5 weken.

Maatwerk is gelukkig ook heel betaalbaar. al vanaf 329,- zit u strak in het pak.

Voor de stoffen selectie van Brioni, Corneliani, Armani, Zenga, Boss, etc. hanteren wij andere prijzen v. a. 499,-

Bel gerust voor meer info: 0341-260829