Maat overhemden van john miller.


De luxe John Miller shirts worden ontwikkeld vanuit een rijke Nederlandse shirttraditie en een eigen innovatieve visie. Naast stijlvolle dress biedt John Miller ook shirts met een modieus karakter waarbij veel aandacht is voor detailverwerking.
De John Miller shirts worden vervaardigd van zeer hoogwaardige doeken en materialen. Er wordt alleen genoegen genomen met de beste pasvorm en een optimaal draagcomfort.
Naast het criterium 'kwaliteit' in de breedste zin van het woord, stelt John Miller in haar marktbenadering het element 'service' expliciet centraal.
Shirts van John Miller staan garant voor optimaal draagcomfort. Daarom zijn zij uitsluitend vervaardigd uit hoogwaardige natuurlijke materialen zoals katoen, linnen en zijde. John Miller heeft bovendien een collectie shirts met een unieke Two-Ply stofkwaliteit. Dit is een 100% katoenen weefsel dat door zijn fijne garens zorg draagt voor een extra soepele stof. Hierdoor is het draagcomfort hoog en kreukt het overhemd niet of nauwelijks.

Heeft u een speciale smaak? Of een speciale maat? Met John Miller Personal Made wordt een overhemd voor u maat gemaakt volgens uw specifieke wensen en eisen. Met keuze uit meer dan 100 stoffen en dessins en diverse boorden en manchetten is het maatwerk zeer uitgebreid. Door contrastverwerkingen, borduringen, knopen en garen kunt u een uniek en shirt ‘ontwerpen’. 
Uw maat wordt eenmaal vakkundig opgenomen en gearchiveerd zodat u naderhand gemakkelijk en snel een nieuwe maatoverhemd kunt bestellen. De levertijd hiervan is slechts 2 weken.